Spannend groepsuitje in het Montferland - Airsoft op een unieke locatie

Bij dit groepsuitje in het Montferland is inbegrepen:

  Bij het standaard programma van duurt 2,5 uur krijgt u duidelijke veiligheidsinstructies, uitleg over het airsoftapparaat en over airsoft in het algemeen en maakt u gebruik van het huurpakket, bestaande uit:

  • Airsoftapparaat met onbeperkte BB's
  • Overall
  • Volledig gelaatsbeschermend masker
  • Tactisch vest
  • Handschoenen (indien gewenst)

  Prijs: € 51,50 p.p. op basis van minimaal 8 personen.

  Indien gewenst kunnen we het programma nog uitbreiden met een ontvangst, lunch, diner, gezellige groepsbarbecue of lasergamen.

  De prijs van dit spannende groepsuitje is geldig tot en met 31 december 2023.

Een onvergetelijk groepsuitje

  Bij de multifunctionele experience locatie wordt geloofd in beleving. Een beleving zult u maken van het moment dat u binnenloopt tot het moment dat u wegrijdt. Probeer na uitleg te hebben ontvangen van een medewerker uw tegenstanders zoveel mogelijk te raken, maar zorg ervoor dat uw tegenstanders niet de kans krijgen om u te raken. Over dit groepsuitje zal nog lang worden nagepraat.

Wat is Airsoft?

  Airsoft is een (veldslag) simulatiesport waarbij verschillende teams -of personen het tegen elkaar opnemen om missie(s) te volbrengen. Airsoft is een beetje te vergelijken met het alom bekende paintball, met het grote verschil dat er bij airsoft gebruik wordt gemaakt van exacte replica's van bestaande wapens en dat er niet met verfballetjes wordt geschoten.

  Airsoft wordt gespeeld met plastic balletjes (biologisch afbreekbaar) van 6 mm gespeeld. De plastic balletjes worden ook wel BB's genoemd. De balletjes 'vliegen' verder en zijn veel accurater dan paintballs. Airsoft kan realisticher en tactischer worden gespeeld dan paintball. BB's laten geen verfvlek achter, daardoor is het lastiger om te zien of iemand is geraakt. Wanneer u op geschoten wordt, kunt u dit wel degelijk voelen en kan het soms pijn doen of een (flinke) blauwe plek achterlaten.

  Het is een stoer uitje waar u samen met de groep nog lang over na zult praten.

Voor wie is Airsoft

Vanaf 18 jaar kan airsoft door iedereen worden gespeeld. U dient wel te beschikken over een basisconditie en niet gehinderd te worden door lichamelijke klachten. Airsoft wordt gespeeld in verschillende velden waarbij gebruik wordt gemaakt van geluid en licht. Wanneer men een historie van epilepsie heeft is het niet aan te raden om te airsoften. 

Airsoft is niet geheel zonder risico's. U wordt voorafgaand aan het spelen van airsoft voorzien van beschermende middelen om vitale lichaamsdelen te beschermen tegen de impact van de bb's (kleine kunststofballetjes). Mocht u zelf over beschermende kleding beschikken, dan mag u dit uiteraard meenemen en dragen tijdens airsoft. 

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Parkeren
 • Restaurant
 • Wifi

Onze partner

De airsoftlocatie in het Montferland

  Multifunctionele experience locatie, voornamelijk gericht op airsoft, lasergame, adrenaline, shooter experience en sportiviteit die nėt even iets verder gaat. Zowel indoor- als outdoor faciliteiten en een "missie" om een spannende en onvergetelijke dag te verzorgen. Onze locatie beschikt over alle faciliteiten – van horeca tot comfortabele kleedruimten, vergaderzalen en ruime parkeergelegenheid. Uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenuitjes, workshops of vergaderingen, maar ook voor kinderfeestjes of familie-uitjes ben je bij ons aan het juiste adres!

Wat is Airsoft?

  Airsoft is een (veldslag) simulatiesport waarbij verschillende teams -of personen- het tegen elkaar opnemen om missie(s) te volbrengen. Airsoft is een beetje te vergelijken met het alom bekende paintball, met het grote verschil dat er bij airsoft gebruik wordt gemaakt van exacte replica's van bestaande wapens en dat er niet met verfballetjes wordt geschoten. Het is een stoer uitje waar je samen met de groep nog lang over na zult praten.

Alle faciliteiten op 1 locatie

  Bij ons zijn alle voorzieningen voorhanden. We kunnen zorgdragen voor lunch, diner, borrel, etc. Verder hebben we mogelijkheden om te douchen en is onze locatie van alle gemakken voorzien:

  • Geheel afgesloten eigen terrein (bewaakt)
  • Grote parkeerplaats
  • Kleedruimtes, heren en dames gescheiden
  • Douches
  • Afsluitbare lockers
  • Uitgebreide bar met eet-en drinkgelegenheid
  • Mooie staging area
  • Gratis Wifi
  • Buiten bbq's met overkapping
  • Betaalmogelijkheden: Pin en contant
  • En nog vele andere faciliteiten

Openingstijden

Het airsoft experience center is op onderstaande openingstijden geopend:

  • Woensdag: 12.00 - 17.00 uur
  • Donderdag t/m zondag: 9.30 - 17.30 uur

 

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Voordeel familieuitjes informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Voordeel familieuitjes en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Voordeel familieuitjes maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Hoogtepunten

 • Experience locatie
 • Simulatiesport
 • Apparaat met onbeperkte BB's

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:
ma-do: 09.00 - 22.00
vr: 09.00 - 17.30
za-zo: 10.00 - 14.00

Tel: 088-5405805

Waarom bij ons boeken?

158+ Arrangementen

Uitgebreid aanbod van diverse accommodaties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Lage kosten

Wij hebben de scherpste prijzen met maximaal comfort.

Uitstekende ondersteuning

Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag.