Dagje uit in Giethoorn! Solextour door de Kop

Giethoorn , Overijssel
VANAF
€ 74,- p.p.
VANAF
4 Personen

Beleef een unieke dag in het prachtige Giethoorn. Een rondvaart, een smakelijke luxe lunch, samen toeren door dit prachtige stukje natuur op de Solex. Als u wilt kunt u bij terugkomst ook nog afsluiten met een diner, bbq of buffet maar dat is maar net hoeveel tijd u heeft. Dit 6 uur durende dagprogramma is een fantastisch dagje uit met familie, vrienden of collega's.

Dit dagje uit in Giethoorn met Solextocht is inclusief:

  • Ontvangst met koffie of thee met speculaas
  • Rondvaart van 1 uur
  • Luxe lunch met kroket* 
  • Ontvangst bij buitenactiviteiten met koffie/thee en wat lekkers
  • Uitleg Solex rijden en prachtige Solex rit
  • Programma duurt ongeveer 6 uur

Prijs: € 76,50 p.p. bij minimaal 4 personen.
€ 74,00 p.p. bij minimaal 15 personen.

  • Een deelnemer dient wel altijd in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs of brommercertificaat.

* Inhoud luxe lunch: diverse luxe broodsoorten, koffiebroodjes, divers luxe beleg, kaas en brie, kroket, melk, koffie, thee en jus d'orange.

Extra mogelijkheden

  • Het is om het arrangement af te sluiten met een diner, of barbecue.
  • Bij groepen boven de 30 personen vindt het solexen plaats in 2 of meerdere sessies, waarbij er afgewisseld wordt met eventueel andere activiteiten.
  • Tijden zijn aan te passen

De prijs van dit dagje uit in Giethoorn met Solextocht is geldig tot en met 31 december 2023.

Dagje uit in Giethoorn! Solextour door de Kop

Beleef een unieke dag in het prachtige Giethoorn. Een rondvaart, een smakelijke luxe lunch, samen toeren door dit prachtige stukje natuur op de Solex. Als u wilt kunt u bij terugkomst ook nog afsluiten met een diner, bbq of buffet maar dat is maar net hoeveel tijd u heeft. Dit 6 uur durende dagprogramma is een fantastisch dagje uit met familie, vrienden of collega's.

Rondvaart en toeren met de solex

  11.00 uur Aankomst bij een gezellig restaurant, waar u start met 1 kopje koffie of thee met speculaas.

  11.45 uur Een rondvaart van 1 uur onder begeleiding van een deskundige schipper/gids door de historische dorpskern en het meer 't Bovenwijde.

  12.45 uur Teruggekomen bij het restaurant staat er een luxe koffietafel voor u klaar inclusief kroket.

  14.15 uur U wandelt met uw gezelschap naar buitenactiviteiten.

  14.45 uur Onder het genot van een kopje koffie/thee met stroopwafel wordt er uitleg gegeven over de solex en de route die u gaat volgen. Aansluitend gaat u aan de hand van een route zelf op weg door ons mooie natuurgebied.

  Einde programma rond 16.45 uur.

5 reviews

8.8

Reviews van gasten

Angélique

Prachtig goed georganiseerd dagvullend programma, met heerlijke lunch!

9
Helma Bakker

enige minpuntje was dat het erg koud was tijdens de lunch en diner in de serre van het restaurant. voor de rest was alles prima

8
Petra Bronkhorst

Duidelijke uitleg gekregen , prachtige route.
Zeer de moeite waard

9
Anoniem

We hebben een fantastische dag gehad die goed verzorgd was.

8
Ria van Slooten

Goedemorgen, hier een reactie over onze dag. we hadden een grandioze dag alles was even goed, het ontvangst was goed nou alles was gewoon SUPER een aanrader waard groetjes en wij geven jullie een10

10

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Huisdieren toegestaan
 • Parkeren
 • Restaurant
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen

Onze partner

Genieten in Giethoorn

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u onze Giethoornse partner. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. U kunt hier terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega’s Onze partner straalt het pure Giethoorn uit en al meer dan 20 jaar genieten mensen hier van een heerlijk en uitstekend dagje Giethoorn.

Faciliteiten

Het restaurant beschikt over diverse mogelijkheden om individuele en groepsarrangementen aan te bieden. Zo kunt u bij ons dag-, middag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen is dat geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Het restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn en achter het restaurant ligt een grote parkeerplaats waar u uw auto gratis kunt parkeren. Direct voor het restaurant kunt u aan boord gaan van de eigen rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden, een museum bezoeken of heerlijk op ons terras genieten van een hapje en een drankje. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Voordeel familieuitjes informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Voordeel familieuitjes en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Voordeel familieuitjes maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Hoogtepunten

 • Dagje op en rond het water
 • Actief dagje uit
 • Giethoorn op z'n best

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:
ma-do: 09.00 - 22.00
vr: 09.00 - 17.30
za-zo: 10.00 - 14.00

Tel: 088-5405805

Waarom bij ons boeken?

158+ Arrangementen

Uitgebreid aanbod van diverse accommodaties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Lage kosten

Wij hebben de scherpste prijzen met maximaal comfort.

Uitstekende ondersteuning

Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag.