Kedeng Kedeng Oe Oe - Groepsuitje met de Skeltertrein in Gelderland

Laren , Gelderland
VANAF
€ 15,- p.p.
VANAF
2 Personen

De skeltertrein is een uniek voertuig dat bestaat uit verschillende skelters die aan elkaar zijn gekoppeld, waardoor je als groep gezamenlijk kunt rijden en plezier kunt hebben. De skeltertrein is ideaal voor groepsactiviteiten, zoals bedrijfsuitjes, familiedagen, vrijgezellenfeesten of andere gezellige gelegenheden. Het is een leuke manier om samen te werken en plezier te hebben, terwijl je het mooie landschap verkent.

Bij deze Skeltertrein tocht is inbegrepen:

  • Ontvangst met Koffie of thee
  • 3 uur toeren op de Skeltertrein
  • De mooiste route(s) van de regio.
  • Volgwagen danwel pech-hulp
  • Een leuke (digitale) foto van de groep op de Skeltertrein

Prijs: € 15,00 p.p. 

De prijs van de Skeltertrein tocht is geldig tot en met 31 december 2023.

Skeltertrein - Fietstrein

Ontdek samen met je vrienden, familie of collega's een unieke activiteit met ons Skeltertrein Arrangement! Stap aan boord van onze speciale skeltertrein, bestaande uit verschillende skelters die aan elkaar zijn gekoppeld, en geniet van een onvergetelijke groepservaring.

Locatie in Laren

Wij bieden uitjes aan voor elk budget voor 2 personen tot 500 personen. U wordt als gast volledig ontzorgd. Het is immers uw dagje uit. Het leukste uitje voor u? Bekijk onze arrangementen of stel het zelf op maat. Wij hebben een divers groepsaanbod, het hele jaar door. We verzorgen indoor- en outdoor activiteiten voor iedere leeftijd. Iets rustiger, meer sportief of voor dolle pret. De fietstrein is geschikt voor iedereen, zelfs voor passagiers die te jong of te oud zijn om mee te trappen. Voor baby’s hebben wij zelfs een Maxi Cosi houder zodat zelfs de allerjongsten mee kunnen.

De activiteiten met begeleiding kunt u combineren met een lunch, diner en verschillende drankarrangementen. Wilt u andere combinaties dan bespreken wij graag de mogelijkheden met u.

Wat is een skeltertrein?

  Een skeltertrein is een speciaal voertuig dat bestaat uit meerdere skelters die aan elkaar zijn gekoppeld. Het is een leuke en unieke manier om met een groep mensen gezamenlijk te rijden en plezier te hebben. De skeltertrein is ontworpen voor groepsactiviteiten en wordt vaak gebruikt bij evenementen, familiedagen, bedrijfsuitjes en andere feestelijke gelegenheden. Het is een leuke en interactieve ervaring waarbij je met je vrienden, familie of collega's samen kunt werken en genieten van een ritje. De skeltertrein is geschikt voor alle leeftijden, waardoor zowel volwassenen als kinderen kunnen deelnemen. Het is een activiteit die iedereen kan waarderen, ongeacht het niveau van rijervaring. Wat de besturing betreft, werkt de skeltertrein meestal op dezelfde manier als een reguliere skelter. Elke skelter in de trein heeft een stuur en pedalen, zodat elke deelnemer een actieve rol kan spelen bij het besturen van het voertuig.

  Naast het plezier en de opwinding die gepaard gaan met het rijden in een skeltertrein, biedt het ook voordelen op het gebied van teambuilding en samenwerking. Het is een leuke manier om samen te werken aan een gemeenschappelijk doel en kan helpen bij het opbouwen van teamgeest en het versterken van relaties tussen de deelnemers.

  Kortom, een skeltertrein is een leuke en opvallende activiteit waarbij je met een groep mensen kunt genieten van een gezamenlijke rit. Of het nu gaat om een feestelijke gelegenheid, een teambuildingactiviteit of gewoon een leuke dag uit, de skeltertrein zorgt voor plezier, avontuur en samenwerking.

Horeca mogelijkheden

   Wilt u het groepsuitje uibreiden door eventueel een lunch of diner? Wij bieden u diverse mogelijkheden.

   • Barbecue € 22,75 p.p.
   • Buffetten € 23,75 p.p.
   • All-in Drank arrangement voor 4 uur € 22,00 p.p. (wijn, bier, fris, koffie, binnenlandse dranken)
   • Koffie met luxe gebak € 6,00 p.p.
   • Cake € 1,75 p.p.
   • 2 Kopjes koffie met cake €6,50 p.p.
   • Hapjesschaal € 4,50 p.p.
   • Knabbels / chips € 2,25 p.p.
   • Lunch buffet / koffietafel vanaf € 18,00 p.p.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Parkeren
 • Restaurant
 • Fietsverhuur

Onze partner

Leuke uitjes voor elk budget

Wij bieden leuke uitjes aan voor elk budget en doen dit in samenwerking met vele lokale ondernemers. Op deze manier kunnen wij zeer scherpe arrangementen aanbieden en u als gast wordt volledig ontzorgd. Onze eigen uitvalsbasis is Laren Gelderland en van daar uit zijn onze solexen, tandems en alle andere apparatuur beschikbaar. Ook op onze eigen locatie zijn er mogelijkheden voor leuke uitjes.

Welkom in Laren

Onze locatie fungeert ook als representatieve ontvangstruimte met heerlijke zitjes en een keurig gazon buiten waar u na bijvoorbeeld een solextocht even rustig kunt uitrusten. Ook kunnen sommige workshops bij ons op onze eigen locatie gehouden worden.

Culinair genieten na uw uitstapje

Wij hebben Solexen, Tandems, Elektrische Limousine TUk Tuk's, Drone- wrokshops, kano's, Laser-Kleiduifschieten, Pub Quiz, Tandems, Zeskamp, Schietworkshops, enz enz. Het horecagedeelte besteden wij uit. Dit doen wij met lokale horeca-ondernemers/zaken. Op deze manier zitten gasten altijd in de leukste restaurants een buffet te eten of te BBQ-en.

Omgeving

Het Gelderse dorpje Laren ligt in de driehoek Deventer – Zutphen – Lochem en maakt, sinds 1971 deel uit van de gemeente Lochem. Met een kerk, bibliotheek, VVV, winkels en meerdere horecagelegenheden biedt het dorp alles waaraan het een mens niet mag ontbreken.

Laren is niet groot met ongeveer 4.000 inwoners, maar wel zeer bekend. Onder andere van de jaarlijkse kermis, fietstochten en de Dikke Boom. Veel landgenoten hebben in hun vakantie dit Achterhoekse dorp aangedaan. Ook u kunt genieten van de schoonheid van het dorp en haar omgeving. Qua oppervlakte is Laren groot. In het buitengebied staan veel boerenbedrijven, vooral in de vorm van gemengd bedrijf met zowel akkerbouw als veeteelt. Deels verscholen in het groen liggen een aantal mooie landhuizen en kastelen.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Voordeel familieuitjes informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Voordeel familieuitjes en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Voordeel familieuitjes maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Hoogtepunten

 • Uitje voor jong en oud
 • Uniek in de Achterhoek
 • Inclusief leuke groepsfoto

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:
ma-do: 09.00 - 22.00
vr: 09.00 - 17.30
za-zo: 10.00 - 14.00

Tel: 088-5405805

Waarom bij ons boeken?

158+ Arrangementen

Uitgebreid aanbod van diverse accommodaties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Lage kosten

Wij hebben de scherpste prijzen met maximaal comfort.

Uitstekende ondersteuning

Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag.