Gezin of familiedag inclusief barbecue vanaf 4 personen in de Weerribben

Paasloo , Overijssel
VANAF
€ 42,90 p.p.
VANAF
4 Personen

Een leuke dag in de Weerribben met uw familie, waarbij niks moet en alles mag. Lekker ontspannen borrelen op het terras of in het cafe terwijl de kinderen zich vermaken in het zwembad, speelzolder, speeltuin of andere faciliteiten. Ook voor volwassenen staan er activiteiten klaar zoals klootschieten en boeren-activiteiten. U sluit de dag af met een barbecue.

Bij dit gezins- of familieuitje in de Weerribben is inbegrepen:

  • Koffie ontvangst met zoetigheden
  • Speeltuin
  • Speelzolder met Ballenbak
  • Gebruik zwembad 
  • Boeren activiteiten 
  • Barbecue
  • 2 bollen ijs

  Prijs € 42.90 p.p.Het arrangement is te boeken vanaf 4 personen.

  De prijzen van dit gezins- of familieuitje zijn geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Gezin of Familiedag in de Weerribben

Een ouderwets gezellige dag uit met het gezin/familie beleven in Paasloo in de Weerribben. Een ontspannen dag waar niks moet en veel kan. U kunt vrij gebruik maken van de speeltuin, speelzolder, zwembad,en diverse activiteiten en sluit af met een barbecue/buffet of diner

Tegen een kleine toeslag kunt u ook gebruik maken van de Arrow Battle, boogschieten, Klimbos Avontuurlijk Paasloo, Aquabubbel of bubbelvoetbal.

We maken er een geweldige Familiedag van!

Sfeervolle locatie in natuurgebied de Weerribben

  13:30 uur U wordt ontvangen in het restaurant met een warme consumptie naar keuze en boerenbrok

  Aansluitend kunt u vrij gebruik maken van de volgende faciliteiten:

  - Speeltuin met springkussen
  - Speelzolder met Ballenbak en Mega Blocks
  - Zwembad (zwemdiploma verplicht, anders minimaal met zwemvleugels en o.b.v. volwassene)
  - Mega spellen en gezelschapsspellen.
  - Sportfaciliteiten als badminton, tafeltennis, voetbal, Jeu de Boules.

  Tevens kunt u de volgende activiteiten vrij inplannen:
  - Boerengolf: Een gezellige variant op het bekende golfspel. Speel met de boerenclub en boerengolfbal het 6-holes parcours
  - Klootschieten: Wie heeft de minste worpen nodig met de kloten op het 4 kilometer lange parcours?
  - Boerenklompschieten: Een ludieke variant met de boerenclubs op het wel bekende klootschieten.
  - Voetgolf: Wie legt het parcours vol hindernissen en opdrachten het beste af?

  16.30 uur Borrelen in het restaurant(dit is niet in het arrangement inbegrepen)

  17.00 uur De dag wordt afgesloten met een barbecue 1.

Handig om te weten

  • U kunt het arrangement op ieder gewenst tijdstip aanvangen.
  • Ontvangst met een warme consumptie naar keuze (en voor de kinderen één andere consumptie) met ambachtelijke boerenbrok
  • Het gehele "verblijf" vrij gebruik van het overdekte zwembad, speeltuin, speelzolder, mega spellen, klootschieten, voetgolf, boerenklompschieten, boerengolf en sportfaciliteiten
  • De dag wordt afgesloten met een barbecue

9 reviews

8.4

Reviews van gasten

Anoniem

We hebben een hele leuke ontspannen, goed verzorgde middag gehad. Met name dat we het gevoel hadden een eigen ruimte te hebben, zorgde voor een gezellig onderonsje. We hadden schitterend weer en konden gebruik maken van het klootschieten. Dit is een hilarische manier van wandelen, zoeken en beetje fanatiek zijn om toch maar te kunnen winnen.

8
Anoniem

Leuke, gezellige dag gehad.
Prima verzorgd met verschillende activiteiten voor de liefhebbers.
We hadden een eigen ruimte met direct toegang naar het terras buiten.
Last minute konden ook nog 35 gebakjes geregeld worden via de plaatselijke bakker, binnen 20 minuten waren ze er! Top!
De barbeque was ook goed, lekker vlees en genoeg voor erbij!

9
Maria Bos

We vonden het erg gezellig, we boften het niet met het weer maar de quiz was een goede vervanger. De bediening was erg goed!

8
Dwarshuis

Een fijne familiedag gehad, leuke accommodatie, veel te doen, vriendelijk personeel. Goede prijs!

8
Anoniem

Top dag gehad met onze familie. Netjes verzorgd allemaal en er zijn leuke activiteiten te doen.

8
Anoniem

Het was een perfecte locatie.
Iedereen was enthousiast en zeiden: hier komen wij nogmaals terug.
Bediening, eten, sfeer, omgeving, kortom alles was gewoon goed.

9
Pieter Kuipers

Eigenaar Wilco had de zaken prima voor elkaar. We kregen een eigen ruimte zowel binnen en buiten. Er is heel veel te doen voor jong en oud. We waren met 30 mensen en iedereen was erg enthousiast. de bbq was ook uitstekend met prima vlees. Ik zou deze locatie zeker aanbevelen!

9
G Zuidema

Een aanrader voor een gezellige familiedag! Voor elke leeftijd, en goed verzorgd.

8
Anoniem

Wij zijn zeer tevreden over de locatie in de Weeribben.

Hoewel het erg druk was op deze dag, kregen we aandacht en een snelle, vriendelijke bediening. Met name de kindvriendelijkheid (we hadden 5 kleine kinderen bij ons) deed prettig aan. Er was begrip voor de kinderwensen en wij kregen een gezellige, ruime hoek in de lounge toegewezen voor de gehele dag. En een aparte hoek aan tafel voor lunch en diner, zodat er voor ieder voldoende privacy was (voor ons en andere gasten).

9

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Zwemmogelijkheden
 • Huisdieren toegestaan
 • Parkeren
 • Restaurant
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen
 • Speelparadijs

Onze Partner

Algemeen

  Dit restaurant is gelegen in het dorpje Paasloo (bij Steenwijk), dat aan de rand van natuurgebied ‘de Weerribben’ in Overijssel ligt. Een familierestaurant bij uitstek. Bekijk alle dagjes uit en familie uitjes, of geniet van lekkere gerechten van de a la carte kaart!

  De heren Bult verzorgen samen met hun keukencrew de culinaire vermakelijkheden. De landelijk gelegen boerenhofstede staat op een groot en ruim opgezet erf, grenst met het terras, tuin en diverse speeltoestellen aan een grote waterpartij. Een echt familierestaurant waar je in alle rust uitgebreid kunt lunchen of dineren, maar ook zeer geschikt is om lekker met kinderen uit eten te gaan.

  Wij zijn meer dan zomaar een restaurant, wij verzorgen graag een onvergetelijke dag, avond of weekend voor u. Culinair genieten, onbezorgd ontspannen en diverse leuke, hilarische en spannende activiteiten: Dat is waar wij voor staan.

Extra Activiteiten

  • Adventure golf NIEUW va medio juli: Speel onze 18 holes adventure Golf: een unieke en alternatieve vorm tussen midget golf en het professionele golfen € 7,50 p.p. (vanaf 6 jaar en ouder)
  • Prison Break Paasloo: Speel in teams tegen elkaar en probeer met je team als eerste bij de vluchtauto te komen. € 21,50 p.p. (vanaf 11 personen)
  • Escape room: De Slager van Oldemarkt (7 personen maximaal per keer): Ontsnap binnen de 60 minuten aan de Slager van Oldemarkt + € 120,00 per room
  • Lopen op het water: Stap in de aquabubbel en probeer te lopen op het water (van oktober - maart in zwembad) + € 75,00 per uur (2-3 ballen) of € 5,00 per keer (4-5 minuten)
  • Arrow Battle: Neem het tegen elkaar op met pijl en boog. Wie schakelt het andere team als eerste uit? + € 7,50 p.p. (minimaal 6 personen)
  • Familieboogschieten: Schiet op punten, voorwerpen en onderneem een ronde blindschieten + € 7,50 p.p. (minimaal 6 personen)
  • Klimbos Paasloo: 700 meter lang klimplezier verdeeld over 4 parcoursen + € 22,50 p.p.
  • Huifkartocht Weerribben: Rondtocht van 1,5 uur door de Weerribben met paard en wagen (€ 175,00 privé wagen tot maximaal 20 personen, maximaal 3 wagens)
  • The Bomb: een leuk en spannend spel. Welk team kan op tijd de bom ontmantelen voor dat hij ontploft? + € 7,50 p.p. (minimaal 4 personen)
  • Pub quiz: Een wervelende quiz vol vragen over muziek, sport, wetenswaardigheden, waarbij je algemene kennis op de proef wordt gesteld € 10,- p.p. (minimaal 7 personen)
  • Muziekquiz: Een swingende quiz waarbij je kennis van de muziek van de afgelopen jaren wordt getest € 10,- p.p (minimum 7 personen)
  • De Weerribben Challenge: De meest actieve hersenkraker van Nederland + € 21,- p.p. (met fiets of kickbike)
  • Ontdek de Weerribben per fiets, kickbike of tandem vanaf € 11,- p.p.
  • Crazy Bingo: Bingo zoals je dat nog niet eerder hebt gespeeld! Geen ouderwetse bedoeling, maar een wervelend spel waar gezelligheid centraal staat! + € 22,50 p.p. (minimaal 10 personen)
  • Prison Escape Challenge: Een spannend escapespel in het restaurant waarbij u het met teams tegen elkaar opneemt om de ontsnappingscase het best af te ronden?
  • Een Daf tour van 2 uur à € 75,00 per dafje (maximaal 4 personen, chauffeur 23 jaar en ouder)

Ligging

Deze locatie in Paasloo Overijssel is gelegen midden in het Nationaal Park de Weerribben-Wieden in Paasloo en het café-restaurant is gevestigd op het Villapark de Weerribben-Wieden.

Omgeving

Met familie en vrienden genieten in een rustieke informele sfeer in één van Nederlands mooiste natuurgebieden, Nationaal Park de Weerribben.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Voordeel familieuitjes informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Voordeel familieuitjes en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Voordeel familieuitjes maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Hoogtepunten

 • Super Deal
 • Familieuitje
 • Boerenactiviteiten

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:
ma-do: 09.00 - 22.00
vr: 09.00 - 17.30
za-zo: 10.00 - 14.00

Tel: 088-5405805

Waarom bij ons boeken?

158+ Arrangementen

Uitgebreid aanbod van diverse accommodaties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Lage kosten

Wij hebben de scherpste prijzen met maximaal comfort.

Uitstekende ondersteuning

Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag.