Uitgebreid all-in groepsuitje op de Veluwe

Dit all-in groepsuitje op de Veluwe is inclusief

  • Koffie/Thee ontvangst
  • Apfelstrudel en bosbessengebak met slagroom
  • Cryptische FotoVeluwetocht
  • 2 Consumpties onderweg
  • Overtocht veerpont
  • Fotocollage winnaars FotoVeluwetocht
  • Langlaufprogramma
  • Lunchknapzak voor onderweg
  • Borrelhapjes na terugkomst 1e activiteit (6 stuks p.p.)
  • Skihuur
  • Begeleiding/wedstrijdelement
  • Filmvertoon op grootbeeld
  • DVD van de groep in actie
  • Prijsuitreiking met champagne
  • Uitgebreid Oostenrijks buffet
  • Eenvoudig ijsbuffet
  • Glühwein
  • Drankenarrangement (2 uur)
Prijs: € 100,- p.p. Minimum aantal personen: 20

De prijs van dit all-in groepsuitje op de Veluweis geldig t/m 31 december 2019.

All-in groepsuitjes op de Veluwe

Een hele dag onder de pannen in Gelderland. Ontdek de Veluwe door middel van de Cryptische FotoVeluwetocht en voltooi het uitgebreide langlaufparcours.

Programma

  U wordt met koffie, thee, apfelstrudel en bosbessengebak met slagroom in ons activiteitencentrum ontvangen. Het programma start met een prachtige activiteit op de Veluwe: de Cryptische FotoVeluwetocht. De groep wordt ingedeeld in verschillende teams en elk team krijgt 10 opdrachten die vervuld moeten worden. Ieder team krijgt een camera mee, waarmee bewezen moet worden dat de opdrachten ook daadwerkelijk met het gehele team vervuld zijn. De opdrachten prikkelen de fantasie en het cryptische denkvermogen. Deze ongeveer 3,5 uur durende tocht staat helemaal in het teken van gezelligheid en teamgeest. Onderdeel van de activiteit is een oversteek met het veerpontje en 2 consumpties. U krijgt een lunchknapzak mee voor onderweg. De foto's blijven uiteraard in uw bezit als herinnering aan een spannende en zeker amusante ochtend.

  Bij terugkomst in ons sportcafé is het tijd om even wat te drinken en te genieten van heerlijke borrelhapjes. 's Middags gaat u het langlaufparcours betreden: zomer of winter, langlaufen kan áltijd! Onderdelen zoals treinski, biatlon, boomstamzagen en nog veel meer staan garant voor veel plezier (ongeacht leeftijd en conditie). Onderweg is er een 'Glühweinpauze' zodat iedereen gesterkt het parcours af kan ronden. Maar let op... hiervan worden filmopnames gemaakt!

  Tijdens de Après-ski worden de filmopnamen van het langlaufen op groot beeld getoond. Succes gegarandeerd wanneer de deelnemers elkaar terug zien in actie. Uiteraard volgt er een prijsuitreiking voor het beste skiteam; de champagne staat koud.

  Bij langlaufen hoort een uitgebreid Oostenrijks buffet met aansluitend een eenvoudig, maar overheerlijk, ijsbuffet.
  De dag wordt afgesloten met de prijsuitreiking voor de Cryptische FotoVeluwetocht. Voor het winnende team maken wij een prachtige fotocollage.

  Dan is het alweer tijd om richting huis te vertrekken... Dit wel met de zekerheid een heel bijzonder feest te hebben meegemaakt!

Activiteiten voor de hele familie

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, unieke hotelkamers in Finse chalets, 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) én ongedwongen en vriendelijk personeel. Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag uw favoriete programma samen!
8.0/10 3 reviews

Reviews van gasten

Jeanette Apeldoorn

Met partner

8

Enthousiast personeel, leuke locatie, leuke activiteiten, eten was prima! Positieve reacties van ons personeel.

N. Derks

Met partner

8

omdat wij een kleine groep hebben onder de 10 is het altijd moeilijk zoeken want niet overal kun je terecht met een kleine groep. maar de dag was zeer goed geslaagd en het eten was bijzonder lekker. zeker een aanrader.

Marjolijn Apeldoorn

Met partner

8

Goede organisatie, erg leuke mogelijkheden om sportief bezig te zijn

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • 3-Persoonskamers
 • Babybedjes

Veluweuitje.nl

Algemeen

Al sinds 1995 is Veluwe Uitje gespecialiseerd in het organiseren van familieuitjes, activiteitenprogramma's, themafeesten, kinderactiviteiten voor een actief, sportief maar vooral ook heel gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega's. Onze unieke accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen. Onlangs is de accommodatie uitgebreid met Finse chalets zodat u ook kunt blijven overnachten.

Chalethotel en de faciliteiten

VeluweUitje.nl is met haar locatie gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden. Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle (vergader)zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) en ongedwongen en vriendelijk personeel.

Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, een avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag samen met u uw favoriete programma samen! Daarnaast beschikken wij over een professioneel cateringbedrijf. Van een salade tot compleet verzorgde buffetten. Ook op culinair gebied zijn de mogelijkheden bij de catering eindeloos.

De hotelkamers

Op 60 meter van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht. De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Restaurant Vale Nieuwe

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant:ongecompliceerd eten, bereid met topingredienten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan! U kunt bij ons terecht voor heerlijke a la carte gerechten en diverse seizoensgerechten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Voordeel familieuitjes informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Voordeel familieuitjes en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Voordeel familieuitjes maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.