Sportief beacharrangement - Leuk groepsuitje in Scheveningen

Bij dit arrangement is inbegrepen:

  • Welkomstcocktail
  • Beachgames zeskamp (Beachvolleybal Beach soccer Tjoekbal, Knotshockey, Hindernisbaan + vuur maken, Skippybalrace, Tug of War, Ultimate frisbee, Waterrace, Mega twister, Katapult bouwen, Lacrosse, Bamboe toren, Beachtennis en Bumperz)
  • BBQ Lagoon (Grill master, Gemarineerde kipsaté, Shaslicks met paprika en ui, Pikante kippenpootjes, Runderhamburgers, Vegetarische burger, Mexicaanse worst, Witvis van onze vismarkt, Verse groenten en Stokbrood met kruidenboter en bijpassende sauzenbar)
  • Drankarrangement van 4 uur (onbeperkt bier, wijn of fris)

Prijs en mogelijkheden

Prijs: vanaf € 75,50 p.p. op basis van minimaal 25 personen.

Het totale programma duurt ongeveer 5 uur en kan plaatsvinden tussen 14.00 en 23.00 uur.

Het arrangement kan eventueel ook nog uitgebreid worden met een bittergarnituur, dessert, entertainment of een extra workshop. Vraag naar de mogelijkheden.

De prijs van dit strandarrangement in Scheveningen is geldig van 7 maart tot 26 oktober 2023.

Sportief beacharrangement inclusief BBQ

Het sportief beacharrangement is een all-in programma in Scheveningen. U speelt een beachgame en blijft gezellig barbecuen. Het totale programma duurt ongeveer 5 uur. Kom met vrienden genieten op het strand van Scheveningen!

Ons Strandpaviljoen

Deze mooie Strandpaviljoen in Scheveningen biedt comfort, luxe en een zee aan mogelijkheden. Toplocatie aan het strand, sfeervolle ambiance en met zorg bereide gerechten. Dit alles maakt deze strandlocatie niet zomaar een strandrestaurant. Het is ook de ideale locatie voor een bedrijfsfeest, bruiloft of andere gelegenheid. Of wat dacht u van de vele evenementen en workshops? Zelfs bij wat minder goed strandweer is het er goed toeven dankzij de 12 openhaarden en 40 loungebanken. De wuivende palmen en het geruis van de zee maken dat alle gasten zich heerlijk kunnen ontspannen. Voeg daarbij de relaxte muziek, de heerlijke zomerse gerechten, de lekkere koele drankjes en u wilt deze plek gewoon niet meer verlaten.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Parkeren
 • Restaurant
 • Wifi

Strandpaviljoen in Scheveningen

Strandpaviljoen in Scheveningen

Deze strandtent biedt comfort, luxe en een zee aan mogelijkheden. Toplocatie aan het strand, Sfeervolle ambiance en met zorg bereide gerechten. Het is de ideale locatie voor een bedrijfsfeest, bruiloft of andere gelegenheid. Of wat dacht u van de vele evenementen en workshops?

Faciliteiten

Wij bieden een scala aan activiteiten en mogelijkheden, zoals zandkastelen bouwen, kitevliegeren, beachvolleyballen, salsadansen, cocktails maken en windsurfen. Ook hebben wij diverse lunch- en BBQ buffetten, welkomstdrankjes, verschillende entertainmentmogelijkheden etc. U ziet, wij kunnen uw dag van A tot Z verzorgen! De mogelijkheden om uw feestelijke gelegenheid smaakvol aan te kleden met een barbecuebuffet of andere traktatie. De vele arrangementen die u kunt uitbreiden met ons aanbod activiteiten en bijzondere workshops.

Ligging

De strandtent kunt u vinden op de boulevard van Scheveningen. Ongeveer 500 meter ten westen van de Pier (richting haven) en voor de Beeldentuin.

Omgeving

  Scheveningen is de populairste badplaats van Nederland. Natuurlijk is er het brede strand en de gezellige boulevard maar de badplaats heeft ook een keur aan atracties en musea. Bijvoorbeeld het casino, het circustheater, een megabioscoop, de gerenoveerde pier en een overdekt winkelcentrum.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Voordeel familieuitjes informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Voordeel familieuitjes en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Voordeel familieuitjes maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Hoogtepunten

 • Leuke Beachgames
 • Toplocatie aan het strand
 • Relaxte Loungebanken

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:
ma-do: 09.00 - 22.00
vr: 09.00 - 17.30
za-zo: 10.00 - 14.00

Tel: 088-5405805

Waarom bij ons boeken?

158+ Arrangementen

Uitgebreid aanbod van diverse accommodaties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Lage kosten

Wij hebben de scherpste prijzen met maximaal comfort.

Uitstekende ondersteuning

Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag.