Avondje Culinair genieten in de Achterhoek - Chef's table arrangement in Winterswijk

Winterswijk , Gelderland
VANAF
€ 90,- p.p.
VANAF
4 Personen

Altijd al eens de kunsten af willen kijken van Mike Vrijdag? Schuif met een uw vrienden aan de Chef's table. De chef's table is de mooiste plek van het restaurant, waarbij u de keukenbrigade goed op de vingers kunt kijken. Culinair genieten bij een prachtige locatie in de Achterhoek.

Bij dit Avondje Culinair genieten in de Achterhoek is inbegrepen:

  • 4-gangen Mike's Surprise menu aan de Chef's table
  • Inclusief sprankelend aperitief, tafelwater en bijpassend wijnarrangement
  • Koffie met friandises na

  Prijzen
  Woensdag - donderdag: € 90,00 p.p.
  Vrijdag - zaterdag - zondag: € 100,00 p.p. 

  Prijzen geldig vanaf minimaal 4 tot maximaal 8 persomen.

  Extra gang? Vanaf € 9,50 p.p. kunt u één extra gang nuttigen.

  De prijs van dit Avondje Culinair genieten in de Achterhoek is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Chef's Table - de mooiste plek van het restaurant

  Altijd al eens de kunsten af willen kijken van Mike Vrijdag? Schuif samen met uw vrienden aan de Chef's table in het gezellige restaurant. De chef's table is de mooiste plek van het restaurant, waarbij u de keukenbrigade goed op de vingers kunt kijken. Deze unieke Lodge is gelegen op het strand van een groot natuurlijk zwembad. Culinair samen genieten bij een prachtige locatie.

   

Culinaire beleving - Think Global, Eat Local

  Tijdens het surprise menu neemt de keukenbrigade u mee in een culinaire beleving. De keukenbrigade houdt vanzelfsprekend rekening met eventuele allergieën

  In het restaurant kookt de keukenbrigade met de nieuwste technieken en mooie producten. Er wordt gewerkt met dagverse ingrediënten en 100 % biologisch vlees.

  Mike Vrijdag:” Gasten een onvergetelijke avond bezorgen, dat is waar het mij elke dag opnieuw om te doen is. Koken is zoveel meer dan in een pannetje roeren. ‘Werelds’ koken met producten uit eigen streek, dat geeft zo’n voldoening. Als keukenteam steken we de koppen regelmatig bij elkaar en bespreken we nieuwe ideeën. Is een gerecht niet helemaal wat we ervan verwachten dan gaat het terug en doen we het opnieuw. Zoals met veel dingen gaat het om de totaalbeleving, op momenten waarop alles klopt en je zaak kolkt van gezelligheid, creëer je herinneringen.

Niet bij zee maar aan het Strand

Een prachtige Lodge op een prachtige locatie. Met uitzicht op een prachtig natuurlijk zwembad, gelegen in het midden van het bos, vindt u het paradijs in de Achterhoek.

Het restaurant oogt robuust, warm en gezellig. Heerlijk vertoeven bij de brandende haard en fonkelende kaarsen. De comfortabele loungebanken en relaxte fauteuils nodigen uit voor een ontspannen aperitief. Een bijzonder begin van een avond smaakvol genieten.

Riant terras: zodra het kan gaan de deuren naar het riante terras open en worden de tafels gedekt. Het magnifieke zicht op een ondergaande zon, water en bospartijen laat je eten en drinken in een sprookje…

Totaalbeleving Mike Vrijdag: “Ik vind het leuk om gasten te verrassen met onverwachte combinaties. Combinaties in smaak, structuur, producten, noem maar op. Kalfsvlees met schelpdieren bijvoorbeeld, zoet met zout of zoet met pittig. Gerechten gaan pas richting gast als we er als keukenteam helemaal achter staan, gasten spenderen hun spaarzame vrije tijd bij ons, dan moet iets gewoon goed zijn!”

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Parkeren
 • Restaurant
 • Wifi

Onze partner

Algemene informatie over de locatie

Op het paviljoen van het strandbad bevindt zich restaurant StrandLodge. Hier kunt u heerlijk eten en drinken op het luxe terras op de eerste verdieping, maar ook uw kooktalent ontdekken of een spetterend feest geven. De bovenverdieping is sfeervol en gezellig ingericht naar Lodge stijl. Toegang tot het terras met fantastisch uitzicht over het gehele bad wordt verschaft door de openslaande deuren. In de lodge bevindt zich op de benedenverdieping de kookstudio. De mogelijkheden zijn talrijk en spreken tot de verbeelding!

Eten bij deze locatie aan het water

Het restaurant heeft een robuuste, warme en gezellige uitstraling. U kunt heerlijk vertoeven bij de brandende haard en fonkelende kaarsen. Geniet van een aperitief in de comfortabele loungebanken en relaxte fauteuils. 

Zodra het weer het toelaat, worden de deuren naar het riante terras geopend. De tafels op het restaurant worden ingedekt. Eten en drinken in een sprookje wordt gecreëerd door een ondergaande zon, water en bospartijen.

Ontdek u kooktalent

  In de avond kan in de kookstudio worden gekookt met familie, vrienden of collega's. U kookt in de kookstudio met de nieuwste technieken en mooiste producten. 

  Tijdens het koken maakt u gebruik maken van de modernste apparatuur en goed gereedschap. Er wordt gewerkt met dagverse ingrediënten en 100 % biologisch vlees. Een culinaire avond kan als geslaagd worden beschouwd wanneer de avond gezellig is, lekker wordt gegeten, wordt genoten van goede wijnen en verrassende creaties in een sfeervolle ambiance.

Feest vieren bij de strand lodge

  Wilt u een feest geven dat u gasten niet snel zullen vergeten, kom dan naar Winterswijk. De lodge heeft twee verdiepingen met eindeloos veel mogelijkheden. Wanneer het restaurant, de kookstudio en terrassen gecombineerd worden, kunt u een feest geven voor 300 gasten. 

  Uiteraard mag u zelf bepalen wat voor soort feest u geeft: een aangeklede borrel, een uitgebreid sitting of walking dinner of een spectaculaire kookshow met live klaargemaakte gerechten. 

  Bij mooi weer worden de deuren naar het riante mediterrane terras geopend. Op het riante terras kunnen sfeervolle buitenborrels en barbecues worden gegeven.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Voordeel familieuitjes informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Voordeel familieuitjes en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Voordeel familieuitjes maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Hoogtepunten

 • Culinair hoogstand
 • Chef Mike Vrijdag
 • Surprise menu
 • Sfeervolle locatie

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:
ma-do: 09.00 - 22.00
vr: 09.00 - 17.30
za-zo: 10.00 - 14.00

Tel: 088-5405805

Waarom bij ons boeken?

158+ Arrangementen

Uitgebreid aanbod van diverse accommodaties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Lage kosten

Wij hebben de scherpste prijzen met maximaal comfort.

Uitstekende ondersteuning

Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag.