TIP - De Familiedag in Giethoorn met Varen, Fietsen en Eten

Bij deze familiedag in Giethoorn is inbegrepen:

  • 2 kopjes koffie en appelgebak met slagroom
  • Fluisterboot (2 uur), punteren (4 uur) of rondvaart (1 uur)
  • Goed gevulde picknick verpakt in boerenzakdoek
  • Handboogschieten
  • Fiets
  • 3-gangen diner, barbecue of buffet (buffet alleen vanaf 20 personen)

Prijs:
€ 67.50 p.p. op basis van 4 tot 10 personen
€ 55.00 p.p. kinderen 3 t/m 11 jaar
€ 65.00 p.p. bij 10-20 personen 
€ 52.50 p.p. kinderen 3 t/m 11 jaar

€ 63.50 p.p. 20 personen of meer 
€ 51.00 p.p. kinderen 3 t/m 11 jaar

Opmerkingen:

  • Voor de keuzemogelijkheid wat betreft het varen en het diner, graag bij boeking doorgeven.
  • Het is ook mogelijk om pas later op de dag te beginnen, waarbij het diner pas om 20.00 uur plaatsvindt

  De prijs van deze familiedag in Giethoorn is geldig tot en met 31 december 2021.

De Familiedag voor jong en oud in Giethoorn

Een gezellige familiedag Giethoorn waarbij u ontspannen gaat varen en picknicken en 's middags gaat inspannen op de fiets en met pijl & boog. De dag wordt afgesloten met een heerlijk diner of uitgebreide barbecue. Oftewel een dagje Giethoorn van A tot Z voor u geregeld.

Het programma

  10.00 uur U wordt ontvangen in Giethoorn met 2 kopjes koffie of thee (of 1 andere consumptie) en appelgebak met slagroom.
  11.00 uur U wordt uitgenodigd om per fluister-punter- of rondvaartboot van Giethoorn en de schitterende omgeving te genieten. Met behulp van een routekaart komt u langs de meest betoverende plekjes! Aan de inwendige mens is ook gedacht in de vorm van een goed gevulde picknick verpakt in een boerenzakdoek die u onderweg kunt nuttigen.
  13.30 uur Bij terugkomst staan de fietsen al voor u klaar voor een mooie fietsroute langs de vele terrasjes en de mooie omgeving van Giethoorn. Onderweg stopt u bij buitenactiviteiten Arendshorst om te gaan boogschieten. Aansluitend heeft u vrije tijd om het dorp te bezoeken.
  17.30 uur Einde van een mooie dagtocht. Maar de avond is nog jong, bij terugkomst eerst even lekker borrelen en daarna wordt er een heerlijk 3-gangen diner, barbecue of buffet geserveerd.

9.0/10 1 review

Reviews van gasten

Tineke Vos

Met partner

9

Wij als groep hebben genoten van deze dag en zullen het zeker nog een keer doen met onze vriendendag.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen

Onze partner

Genieten in Giethoorn

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u onze Giethoornse partner. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. U kunt hier terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega’s Onze partner straalt het pure Giethoorn uit en al meer dan 20 jaar genieten mensen hier van een heerlijk en uitstekend dagje Giethoorn.

Faciliteiten

Het restaurant beschikt over diverse mogelijkheden om individuele en groepsarrangementen aan te bieden. Zo kunt u bij ons dag-, middag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen is dat geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Het restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn en achter het restaurant ligt een grote parkeerplaats waar u uw auto gratis kunt parkeren. Direct voor het restaurant kunt u aan boord gaan van de eigen rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden, een museum bezoeken of heerlijk op ons terras genieten van een hapje en een drankje. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Voordeel familieuitjes informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Voordeel familieuitjes en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Voordeel familieuitjes maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.